Nieuwe Brenderup boottrailers koopt u bij dealer Perez Boten!
Brenderup is een gerenommeerd Scandinavische trailerbouwer die bekend staat om kwalitatieve en scherp geprijsde trailers. In ons verkoopprogramma hebben we uiteenlopende trailers geschikt voor ieder type boot. Van kleine vissersbootjes tot sloepen, en van motorboten tot grote zware kruisers.

Perez Boten is de samenwerking met Brenderup aangegaan aangezien het merk al jaren marktleider is in Europa. Daarnaast staat het merk voor hoogwaardige Scandinavische design en bouwkwaliteit.
Dit past perfect bij wat Perez Boten al jarenlang doet: De beste Scandinavische merken voor een betaalbare prijs.

Boottrailers op voorraad en te personaliseren

Vanaf heden worden trailers uit voorraad verkocht en kunnen de meest gangbare types direct worden geleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om trailers uit te breiden en personaliseren. Uw nieuwe boottrailer kan worden voorzien van alle denkbare opties en accessoires.

Boottrailer huren?

Naast dealer van Brenderup boottrailers verhuurt Perez Boten ook boottrailers. Huur een boottrailer voor een dag of week bij Perez Boten

Zoek niet verder voor een nieuwe boottrailer en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch op: 06-23468122 of per mail naar: info@perezboten.nl