Wat zijn de voordelen van een boegschroef?

De boegschroef is een hulpmiddel die u kunt gebruiken bij het manoeuvreren, met deze schroef kunt u een stuwstraal naar bakboord of stuurboord creéren. Het grootste voordeel van een boegschroef is het gemak waarmee u manoeuvreert in havens, bruggen en sluizen. Door de exacte controle heeft u minder kans op schade aan uw romp. U hoeft geen spannende handelingen meer uit te voeren met touwen en dergelijke. Met een boegschroef gaat u gerust alleen varen.

Boegschroef inbouwen

Bent u van plan een boegschroef te laten inbouwen in uw polyester boot of noorse spitsgatter? De inbouw wordt uitgevoerd door één van onze specialisten. Er wordt hierbij alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige gereedschap en materiaal. Wij werken standaard met Vetus boegschroeven welke zich inmiddels meer dan bewezen hebben vanwege hun zeer goede kwaliteit.

Informatie

Een boegschroef incl. inbouw is al mogelijk vanaf €3.850,- incl. BTW. Wilt u meer informatie over het inbouwen van een boegschroef of wilt u een afspraak maken om het inbouwen van een boegschroef te bespreken? Neem dan snel contact op met Perez Boten te Grou!

Ook voor de aankoop/verkoop/bemiddeling van noorse spitsgatters bent u bij ons op het juiste adres! Merken zoals: Scand,Joda,Sollux,Skagerrak,Fram,Skarpnes,Agder,Nidelv,Biam,Windy,Inter,Nor Sea,Kragero,Carat,Elwaro,Fjord,Hanto,Hasla,Nor star,Sandvik,Skilso,Viksund.